luxury

reviews

Rich and Mary  |  11/03/2012

Great hotel from the minute you walk through the door, receptonists extremely helpful and all other staff give a great service. We would recomend the hotel 100%. Thank you for a wonderful stay.

frank en chris bauwens  |  19/01/2012

we kunnen enkel de vorige beoordelingen meer dan ooit beamen. proficiat!!!!!!

Edward MariŽn  |  16/12/2011

Drie nachten geboekt, verbleven deze periode voor het vijfde jaar in Brugge in drie verschillende hotels. Van het "Aragon" durven we zeggen een aanrader, rustig, net, top personeel vriendelijk en behulpzaam. De kamer ruim en gezellig.Voor rokers een pluspunt de kamers met terras. Na een avondje genieten in Brugge was het aangenaam even relaxen in de lounge met een drankje aan zeer betaalbare prijs. Het ontbijt gevarieerd en lekker. Ook een pluim voor de mensen aan de balie attent en professioneel.

Sonja Meewezen  |  14/12/2011

wij 5 vriendinnen hebben 3 dagen bij u in een Appartement verbleven .van 11-12 t/m 13-12-2011 het was in 1 woord fantastisch mooie kamers en aan alles is gedacht ook voor 1 van mijn vriendinnen was er voldoende glutenvrij brood aanwezig bij het super ontbijt wij hebben dat in andere hotels wel anders meegemaakt.ook het personeel is heel attent een aanrader

Denis  |  14/11/2011

Bonjour, bravo pour votre site mais surtout avant tout pour votre hôtel, je m’y suis senti très bien. La connexion wifi est bonne ce qui m’a aussi permis de jouer à mon jeu préféré le soir, j’ai apprecié ! A bientôt à Bruges, Denis

Maes Brigitte  |  4/11/2011

Super!!Na eerder dit jaar een overnachting in Grand Hotel Casselbergh en hotel Aragon was het in Aragonhouse weer even geweldig! We verbleven er met 6 en het was ongelooflijk ruim;ieder koppel een eigen kamer,ruime badkamer...Super netjes,comfortabel!Super vriendelijk,behulpzaam personeel,heel lekker ontbijt!Wij zijn fan,volgende keer willen we in Oud huis de Peellaert overnachten,ben er zeker van dat het weer zeer aangenaam gaat zijn!

Rob en M-Jose Hendrickx  |  31/10/2011

Heerlijk hotel, op een steenworp afstand van de markt gelegen. Lekker ontbijt wat goed aangevuld wordt. Wil je iets hebben wat op is, vraag het dan en het wordt direct geregeld. Ook de vriendelijkheid van het personeel is top !!!

Gemma & Daniel  |  3/03/2011

Thank you to all the staff who made our stay in Bruges so amazing. The Aragon is one of the best hotels I have stayed in and would recommend the hotel to anyone.

van Vliet-van Lieshout  |  5/01/2011

Wij logeerde van 03-01-2011 t/m 05-01-2011 in dit zeer goed verzorgde hotel en kunnen niets dan goeds over het hotel en het personeel melden. De boeking, via e-mail, rechtstreeks bij het hotel gedaan en alles wat besproken was, hotel plus parkeerplaats, is naar 100% tevredenheid uitgevoerd. Wij gaan zeker nog een keer terug naar Brugge en weten nu al dat we dan weer dit hotel gaan boeken. In een woord SUPER. Angelique en Loek

Mark & Debbie Coleman  |  31/12/2010

Enjoyed our stay in this lovely city and the hotel; its staff and service were excellent.

33 Reviews: Previous | Next