luxury

reviews

Etienne et Yolande  |  22/08/2013

Hotel super,merci à tout le personnels pour sa gentillesse son sourire et sa disponibilité. Petit dej au top,il ne manque rien sinon de devoir partir. Nous reviendrons bientôt. DANK U

Binder Ernst  |  30/07/2013

Wir bedanken uns für die perfekte Betreuung des sehr zuvorkommenden und bemühten Personals und können dieses Hotel nur empfehlen!

K & B Still  |  1/05/2013

We spent 4 days @ The Aragon Hotel (Aragon House) in Bruges for our 25th Wedding Anniversary. Hotel & staff were lovely and Bruges was so pretty. Well worth a visit

Peacock Leslie  |  13/12/2012

Just had three excellent days at The Aragon on a GRJ holiday. Staff, rooms, food and friendliness all faultless. Les & Gill. Co Durham England.

Rick Lawrence  |  14/11/2012

Stayed in the apartments 24th and 25th October 2012. Excellent stay, top hotel, many thanks!

Mr et Mme Rouet  |  13/08/2012

Hôtel très bien, le personnel est très attentif, très gentil! Encore merci pour pour ce séjour! Hôtel vraiment familial, les enfants y sont les bienvenus!!! Petit déjeuner super! Il y a du choix! A prévoir, du cacao peut-être ou alors je ne l’ai pas trouvé! De retour à Bruges, je retournerai sans problème à l’hôtel Aragon!!!

Rich and Mary  |  11/03/2012

Great hotel from the minute you walk through the door, receptonists extremely helpful and all other staff give a great service. We would recomend the hotel 100%. Thank you for a wonderful stay.

frank en chris bauwens  |  19/01/2012

we kunnen enkel de vorige beoordelingen meer dan ooit beamen. proficiat!!!!!!

Edward Mariën  |  16/12/2011

Drie nachten geboekt, verbleven deze periode voor het vijfde jaar in Brugge in drie verschillende hotels. Van het "Aragon" durven we zeggen een aanrader, rustig, net, top personeel vriendelijk en behulpzaam. De kamer ruim en gezellig.Voor rokers een pluspunt de kamers met terras. Na een avondje genieten in Brugge was het aangenaam even relaxen in de lounge met een drankje aan zeer betaalbare prijs. Het ontbijt gevarieerd en lekker. Ook een pluim voor de mensen aan de balie attent en professioneel.

Sonja Meewezen  |  14/12/2011

wij 5 vriendinnen hebben 3 dagen bij u in een Appartement verbleven .van 11-12 t/m 13-12-2011 het was in 1 woord fantastisch mooie kamers en aan alles is gedacht ook voor 1 van mijn vriendinnen was er voldoende glutenvrij brood aanwezig bij het super ontbijt wij hebben dat in andere hotels wel anders meegemaakt.ook het personeel is heel attent een aanrader

37 Reviews: Previous | Next