Culinair

Hotel Aragon serveert u een heerlijk ontbijt in de gezellige ontbijtzaal. Eet u ’s morgens het liefst op uw kamer? Dat kan. Voor een drankje bent u welkom in de charmante bar. In één van de rustige salonhoekjes geniet u van een uitgebreid assortiment dranken. Voor een informele lunch of culinair diner adviseren wij ons restaruant. Het trendy restaurant van ons zusterhotel Hotel Dukes’ Palace bevindt zich op wandelafstand.

Ontbijtrestaurant

U begint uw dag met een rijkelijk gevuld ontbijtbuffet. Kies uit een breed assortiment aan kwaliteitsvolle warme en koude gerechten, verse lekkernijen en verschillende broodsoorten. Naast de traditionele koffie en thee, kan er gekozen worden voor onder andere een cappuccino, latte of vers sinaasappelsap.

OPENINGSUREN
Maandag tot en met zondag: 07u30 – 10u30

Bar – Lounge

Na een verrijkend dagje in Brugge kunt u heerlijk ontspannen in onze bar en lounge. Bar en lounge vloeien samen in één gezellige ruimte. Kom volledig tot rust of maak kennis met andere hotelgasten terwijl u geniet van een lokaal biertje  uit het assortiment.

OPENINGSUREN
Maandag tot en met zondag: 12u30 – 22u45

RESTAURANT

Lunch: Voor een snelle hap kunt u over de middag terecht in onze ‘Lunchroom/bar Dukes’. De chef serveert evenwichtige gerechten in een ongedwongen kader.
Diner: Ons restaurant biedt een eerlijke, klassieke keuken met een moderne touch.

Lunchroom Dukes en Dukes Restaurant liggen op wandelafstand van Hotel Aragon.

OPENINGSUREN
Elke dag geopend