Locatie

  • LOCATIE

Hotel Aragon, charmant viersterrenhotel, is gesitueerd in het oude stadsgedeelte van Brugge en bevindt zich op enkele stappen van de Markt. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto.

BEREIKBAARHEID

Bij Aragon

Het hotel beschikt over een kleine, eigen parking. De ingang van de parking bevindt zich net naast het hotel. Reserveren is noodzakelijk en afhankelijk van de beschikbaarheid. De parkeerplaatsen zijn toegankelijk vanaf 15u00 op dag van aankomst tot 15u00 op dag van vertrek. Als alternatief is er de publieke parking ‘Biekorf’ 50 meter van het hotel.

De dichtstbijzijnde luchthavens zijn de internationale luchthavens Zaventem (95 km), Veurne (115 km) and Ostend (25 km). Het treinstation is 2 km verderop. Bij de ingang van het station is een taxistandplaats.

LOCATIE

in het hartje van Brugge

Filter by

ONTDEK BRUGES

met de mobiele applicatie van The Swan Hotel Collection

The Swan Hotel Collection ontwikkelde zijn eigen app boordevol informatie over het hotel en de stad. Ontdek de toeristische hoogtepunten, verken Brugge aan de hand van een wandeling of bewonder de Vlaamse Primitieven in één van de musea. Kortom onze app, uw digitale stadsgids.

Major Landmarks

Our Hotels

BRUGGE

in een oogopslag