Locatie

  Hotel Aragon, charmant viersterrenhotel, is gesitueerd in het oude stadsgedeelte van Brugge en bevindt zich op enkele stappen van de Markt. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto.

  BEREIKBAARHEID

  Bij Aragon

  Het hotel beschikt over een kleine, eigen parking. De ingang van de parking bevindt zich net naast het hotel. Reserveren is noodzakelijk en afhankelijk van de beschikbaarheid. De parkeerplaatsen zijn toegankelijk vanaf 15u00 op dag van aankomst tot 15u00 op dag van vertrek. Als alternatief is er de publieke parking ‘Biekorf’ 50 meter van het hotel.

  De dichtstbijzijnde luchthavens zijn de internationale luchthavens Zaventem (95 km), Veurne (115 km) and Ostend (25 km). Het treinstation is 2 km verderop. Bij de ingang van het station is een taxistandplaats.

  LOCATIE

  in het hartje van Brugge

  Filter by

  Major Landmarks

  Our Hotels

  BRUGGE

  in een oogopslag

  VEELGESTELDE VRAGEN

  Het hotel is gelegen in het hart van de historische stad Brugge, vlakbij de Markt. Ondanks het feit dat Hotel Aragon zeer centraal gelegen is in Brugge, ligt het in een rustige zijstraat.

  Het hotel beschikt over een eigen hotelparking. Het gebruik van de parking kost 30 Euro per nacht. Reserveren is noodzakelijk.

  Het hotel is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

  Het treinstation van Brugge bevindt zich op twee kilometer van het hotel. De dichtstbijzijnde bushalte is aan de stadsschouwburg, 250 meter van het hotel.

  Hotel Aragon is gelegen in het hart van de stad Brugge.

  De dichtstbijzijnde luchthavens zijn:

  – Oostende: 30 km
  – Brussel – Nationale Luchthaven: 110 km
  – Charleroi: 155 km